Måltaking og salg

måltaking og salgVi tilbyr uforpliktende befaring i Troms/Tromsø.

Rask og nøyaktig måling av dine produktønsker, uten lang ventetid. Vårt varesortiment er svært omfattende, og tar sikte på å dekke alle deres behov innen skjerming med måltilpasset produkter.

Fra de helt små private oppdrag, til de aller største prosjektene – vil vi alltid tenke; at dere er like viktig for oss. Dette sørger Tromsø’s mest erfarne måltakere/selgere for. Vi har med tiden oppnådd et så godt renommé over vårt langstrakte land, at vi ukentlig sender våre produkter til alle landets hjørner.

I dag har Avskjerming avtaler med fler av de aller største aktørene i både offentlige og næringsvirksomhet.

Rådgivning og veiledning

rådgiving og veiledningSom Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming  og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til deg som kunde.

Våre svært kompetansesterke ansatte innen salg og prosjektering, står til din disposisjon i arbeidet med å finne rette løsning til deres beste.
Vi er rett og slett de fremste eksperter på vårt område!

Montering

monteringVi kan og stolt si, at vi har en stab med montører som få andre kan skilte med. Strategien er å utdanne/kurse våre selgere til både å foreta måltaking og montasje av samtlige produkter. Derfor holdes en rød tråd gjennom hele prosessen.

Vi oppdateres dermed på alle hold hvordan produktet bør håndteres helt frem til ferdigstillelse. En kombinasjon som har vært svært vellykket. Og når vi totalt sitter med en samlet montasjeerfaring på over 90år, skal du som kunde vite at du er i trygge hender.

Vår kompetanse er din trygghet!

Vedlikehold og service avtaler

vedlikehold -og serviceavtalerAvskjerming as tilbyr vedlikehold, service -og oppdateringsavtaler for offentlig, næring – og eiendomsbesittere.

En lønnsom avtale, som gir gevinst med at produkter er sjekket, reparert og korrekt programmert før sesongen trer i kraft. Men og at mindre feil/slitasje oppdages før det fører til større fatale skader på produktene. Slike avtaler utføres gjerne i lavsesongen, for ytterligere kostnadsbesparelse.

Søm og produksjon

somAvskjerming as har blant annet egen intern og ekstern søm-produksjon. Her kan 5-6 erfarne lokale syerske håndtere alt fra små til mellomstore oppdrag. Ved gardin-leveranser på +200 enheter, er vi tilknyttet et samarbeid med over 30 kvalifiserte syerske.

Gardin-skinne/stenger/oppheng, vindskjerm, brannstiger, folieproduksjon er noe av det vi utfører med egne maskiner.

Eget mekanisk verksted som tilpasser spesialløsninger for å kunne stå rustet til alle typer utfordringer.

Miljøfyrtårn

0_1929500Avskjerming AS ble i april 2010 som første solskjermingsbedrift i Norge sertifisert som Miljøfyrtår. Dette dokumenterer gode rutiner i forhold til arbeidsmiljøtiltak og avfalls- og forurensningsproblematikk.

Vi er opptatt av at de produkter vi tilbyr ikke skal ha negative følger for miljøet, og velger leverandører med som fører en bevisst miljøpolitikk.

AAA

AAA

Avskjerming AS har Norges høyeste likviditetsrating med utnevnelse: AAA. Dette gir deg som kunde all den trygghet med tanke på garantier av produktene i lang fremtid.